8
Domaći fudbal

UDARAC ZA DELIJE: Četvorica najboljih igrača odlaze iz Zvezde!

Objavljeno: 08.12.14 u 10:02

Kako stoje stvari, trener Nenad Lalatović će prozivati neka nova imena u Ljutice Bogdana pred prolećni deo priprema.

Prema informaciama lista Novosti, čelnici crveno-belih kao zapete puške spremne su da prodaju četvoricu najboljih igrača ovog kluba.

Reč je o Darku Lazoviću, Nejcu Pečniku, Aleksandru Kovačeviću i Savi Pavićeviću.

Crveno-beli su remijem i sa šest bodova deficita za ljutim rivalom Partizanom završili jesenju polusezonu, a da stvari budu gore po armiju navijača u crveno-belom – pravo je pitanje u kojem će sastavu krenuti u prolećni pohod na odbranu titule.

Novosti navode da je odlazak Lazovića i Pečnika više nego gotova stvar, kapitena navodno žele Levante, Olimpijakos i nenavedeni timovi iz Nemačke i Holandije, dok su za slovenačkog internacionalca zainteresovani Kinezi, Belgijanci i Portugalci.

Ovaj list navodi da se zadnji vezni Kovačević našao na radaru klubiva iz Italije, dok bi iskusni štoper Savo Pavićević trebalo da pređe u belgijski Lirs kod Slaviše Stojanovića i Bobana Bajkovića.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

8 Komentara

  1. Dok sam čitala ovo da odlazee 4 najboljaa igraacaa, srceee mi je preskočilo, jer sam prvoo pomislilaa na Ristićaa ♥

    0
    0
    Odgovori
  2. Ti se ne razumes u fudbal kad kazes da je Lazic jedan od najboljih igraca Zvezde, pa on decko moze da igra mozda ZONU BEOGRAD ali i to je mozda. Gledao sam ga vise puta uzivo pa on ne zna gde treba da stoji kao stoper.

    0
    0
    Odgovori
  3. Da me ne shvatite pogresno ….. ovo sto sam sada procitao je upravo ono sto i prizeljkujem …… Lazovic nemoze da se sastavi pola godine i po mom misljenju treba da ode …..Pecnik ( iz ove polusesone ….vise nas je kostao nego sto nam je doneo ) treba da ode …….. e sada malo mi je zao za Savu ali covek je zasluzio da ode i materijalizuje dobre igre znaci treba da ode ……. e sada Aca po mom misljenju treba da ostane ali na nekom treba da se zaradi malo para ??? ako zelimo da sacuvamo Rajkovica Ristica ova cetvorica treba da idu …..

    0
    0
    Odgovori
  4. ma cemu nervoza, sledeci derbi Dorcol/ Zvezda…..kad se cuti za sve pljackase u zadnjih 10 godina, koliko smo samo igraca prodali u bescenje, doveli anonimuse i placali ih po 1000000e a da nisu odigrali 90 minuta ima li neko odgovoran za to ili svi istaljeni samo ZVEZDA U BUNARU……..

    0
    0
    Odgovori
  5. Cetvorica najboljih su Ristic(daleko najbolji),Pavicevic,Lazic,Rjkovic(ali mora ozbiljno da poradi na tome kada se istrcava a kada ne)

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter