0
Košarka

FOTO: STARSPORT

SELEKTOR ĐORĐEVIĆ: Nemačka, Turska i Srbija – rivalstva će biti velika!

Objavljeno: 08.12.14 u 18:59

I selektor Srbije Aleksandar Đorđević je mišljenja da je Srbija dobila najtežu grupu na žrebu za Evrobasket 2015. godine. ‘Orlovi’ će igrati u Berlinu u B grupi sa selekcijama Španije, Nemačke, Turske, Italije i Islanda.

Đorđević je izneo prve impresije.

– Prva želja mi je da takmičenje u grupi u Berlinu protekne u najboljem redu što se tiče organizacije i bezbednosti. U grupi gde su domaćin Nemačka, Turska, Srbija, rivalstva će biti velika, naročito imajući u vidu veliki broj pristalica koje će u Berlinu imati ove reprezentacije. Na organizatoru, ali i svim učesnicima grupe je velika odgovornost da sve protekne u najboljem redu i da se smire strasti, imajući u vidu nedavna tragična dešavanja iz Istanbula.

Srpski selektor se potpom osvrnuo i na težinu protivnika.

– Što se sastava grupe tiče, ona je ponovo najteža, kao i grupa u kojoj smo počeli takmičenje na Svetskom prvenstvu u Španiji. Ne treba trošiti reči o kvalitetu reprezentacija kakve su Španija i Turska, domaćin Nemačka će sigurno imati velike ambicije, a po mom mišljenju, reprezentacija Italije je jedan od kandidata za osvajanje medalje – zaključio je Sale nacionale.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

 

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter