0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

RADONJIĆ: Najvažnija su dva boda

Objavljeno: 08.12.14 u 23:26

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić nakon 11. uzastopnog trijumfa njegovih izabranika u ABA ligi pohvalio je protivnika, a razloge za nešto slabiju partiju logično pronašao je u umoru svog tima.

– Iza nas je naporno gostovanje u Valensiji gde smo napravili veliki uspeh i na kraju je najvažnije da smo došli do dva važna boda. Sve pohvale Metalcu koji će postići mnogo bolji rezultat nego što su mu mnogi predviđali. Đokić odlično vodi vrlo dobar tim i sigurno su najveće iznenađenje dosadašnjeg dela ABA lige. Siguran sam da u drugom delu mogu da se probiju i do gornjeg dela tabele, rekao je crnogorski stručnjak na konferenciji za medije.

Nakon trijumfa u Valjevu Crvena zvezda se nalazi na samo korak od rekorda Jadranske lige koji se nalazi u rukama Olimpije koja ima 12 vezanih pobeda što će crveno-beli moći da izjednače već anrednog ponedeljka kada će ugostiti Igokeu.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter