0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

PRIZNANJE ZA RAJKOVIĆA: Golman zvezde dobitnik nagrade ‘Zlatna rukavica’ (VIDEO)

Objavljeno: 08.12.14 u 21:44

Golman Crvene Zvezde Predrag Rajković prvi je dobitnik priznanja „Zlatna Rukavica“, koja se dodeljuje najboljem golmanu u toku jedne polusezone, takmičenje koje je ustanovljeno na incijativu urednika i voditelja emisije SOS kanala Total soker Nebojše Petrovića.

Uglavnom se priznanja dodeljuju najboljim igračima i golgeterima i ovo je jedinstvena akcija u kojoj se nagrađuju najbolji golmani, važne karike u svakom timu.

Rajković je dobio na poklon ručni sat LOTUS dar Poklon dućana, dok mu je pehar u PRESS KLUBU SOS KANALA uručio legendarni čuvar mreže crveno-belih Stevan Stojanović.

– Čast je kad si prvi golman Crvene zvezde. Kad sam dolazio, znao sam da Bajković ima prednost i da neću braniti dok ne dobije inostrani angažman. Rad sa trenerom Maksimovićem se isplatio. Drago mi je što nisam primio gol na deset mečeva i što sam zaslužio nagradu. Bio bih zadovoljniji da smo uspeli da osvojimo više bodova, nadam se da će biti bolje u drugom delu prvenstva, rekao je Rajković.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter