3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

OMLADINSKI REPREZENTATIVAC STIŽE U ZVEZDU: Sa Karaburme na Marakanu

Objavljeno: 08.12.14 u 23:53

Kako se sve glasnije u poslednjih nekoliko dana može čuti u fudbalskim krugovima omladinski reprezentativac i član OFK Beograda Milan Gajić je interesantan članovima uprave Crvene zvezde koji žele da ga vide u crveno-belom timu.

Kako se radi o igraču sredine terena rođenom 1996. godine, svakako da bi se uklopio u koncepciju Crvene zvezde prema kojoj je cilj da se dovode perspektivni igrači na kojima će klub u budućnosti moći da zaradi.

Gajić je u poslednjem kolu jesenjeg dela prvenstva bio strelac efektnog gola protiv Jagodine, a inače je standardan član omladinske reprezentacije Srbije koju predvodi Ivan Tomić.

Prema portalu Transfermarkt njegova vrednost na fudbalskom tržištu je oko pola miliona evra, ali ako se zna da uprave dva kluba prilično dobro sarađuju ne bi bilo iznenađenje da Gajić za mnogo manje novca ili eventualno neku kompezaciju stigne u Zvezdu.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

3 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter