3
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

NIŠTA OD ‘EKSPLOZIJE’: Marić ipak ne dolazi u Partizan?

Objavljeno: 08.12.14 u 11:27

Poput bombe tokom jutra odjeknula je vest da bi nekadašnji centar Partizana, Aleks Marić, mogao ponovo da se vrati u Pionir i još jednom obuče crno-beli dres.

Međutim, kako stoje stvari, od cele priče najverovatnije neće biti ništa. Barem tako tvrde iz košarkaške agencije Beobasket, agencije koja je zadužena za rešavanje košarkaških pitanja Aleksa Marića.

– Nikada niko nije razmišljao o tome i Partizanu ne treba petica – kratko je rekao Miodrag Ražnatović predsednik Beobasket, prenose Novosti.

Na taj način činjenica da će Aleks Marić 22. decembra postati slobodan agent ne menja nikakve stvari, pa je povratak australijskog centra u Partizan u ovom trenutku jako daleko.

Iskusni centar branio je boje Partizana u sezoni 2009/10, a ta ekipa crno-belih stigla je do Fajnal-fora Evrolige, a u ABA ligi je čuvenom trojkomKecmana došla do prstena.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

3 Komentara

  1. dosta bre s tom titulom…partizan treba da stvara igrace, a titula imamo vise nego dovoljno. bio bi zlocin da maric ili bilo ko drugi ukrade i jedan jedini minut milutinovu ili gagicu.
    isto mislim i za povratak pavlovica, mnogo bih vise voleo andric ima vecu minutazu, uz murica naravno.
    pa ako treba neka izgubimo sve do kraja godine, ali da dobijemo andrica, marinkovica, milutinova, gagica…svi su sjajni momci i veliki talenti.

    0
    0
    Odgovori
  2. Partizanu treba centar skoro kao i plej, Gagic i Milutinov nisu dovoljni da iznesu sezonu!! I mnogo bi nam znacio, uz njega i jednog pleja, ovaj tim da se uigra, i lagano do Titule! Vrati se Aleks vole te tvoji Grobari! Znamo da ni ti, kao ni Sasa, Macvan, Tepic, i mnogi drugi nemate nista od te „LJUBAVI“, ali znamo isto da ste vi pored kosarkaskog kvaliteta, i kvalitetni ljudi, sto drugi klubovi nemaju, takve ljubimce i kosarkase samo KK Partizan ima! Vrati se Legendo!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter