3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

LALATOVIĆ ANALIZIRAO I NAJAVIO POJAČANJA: Ako hoćemo titulu, zna se šta nam treba!

Objavljeno: 08.12.14 u 14:48

Trener fudbalera Crvene zvezde Nenad Lalatović rekao je danas da još nije rezgovarao sa Upravom kluba o njegovoj sudbini, ali da bi voleo da ostane na Marakani.

Lalatović je na koktelu povodom obeležavanja 23-godišnjice od Tokija, prisutnim novinarima otkrio planove u zimskom prelaznom roku i planove za drugi deo sezone.

– Kada sam dolazio znao sam da neću biti ovde ceo život, iako bih to voleo. Nisam još pričao sa Upravom, razgovaraćemo posle prijateljskog meča u Modriči kako bismo analizirali šta je bilo dobro, a šta loše. Speman sam na sve. Mnogi su mi letos govorili da ne dolazim na Marakanu, ali Crvena zvezda se ne odbija. Prihvatio sam vruć krompir, želeo sam da ga ohladim i pojedem, ali nisam uspeo. Ako neko treba da bude kriv, neka budem ja, iako imam volju da ostanem – rekao je Lalatović, koji je potom analizirao prvi deo sezone.

– Dobro smo otvorili sezonu, četiri pobede bez primljenog gola, što je bio najbolji start u istoriji kluba. Moram još jednom na naglasim da je odlazak Nenada Milijaša bio veliki gubitak i da smo ostali sa drugim timom u odnosu na početak priprema. Realizacija nam je bila najveći problem. Ko zna kakav bi učinak bio da smo dali tri – četiri gola više. Despotović i Rakić nisu uspeli da zamene Daudu i Mrđu, ali nisu oni krivi, svu krivicu preuzimam ja – rekao je Lalatović.

Trener Zvezde tvrdi da bi sa Mrđom, Lukovićem i Milijašom crveno-beli sigurno osvojili titulu, uprkos šest bodova prednosti Partizana.

– Oni su zvezdaši, znaju šta znači igrati u Zvezdi i nositi se sa pritiskom. Šest bodova je lepa prednost, ali ne i nedostižna jer na proleće dočekujemo Partizan. Zvezda uvek mora da juri titulu, pa makar igrala sa pionirima. Potrebna su nam četiri – pet pojačanja, ali ne da neke igrače vraćamo u život, već iskusni koji mogu odmah da nam pomognu i unaprede igru. Voleo bih da budu na okupu prvog dana pripremana kako bi se ekipa uigrala – zaključio je Nenad Lalatović.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

3 Komentara

  1. Izkompleksirani grobarcicu 10 godina ste nas podkradali vi u sklopu sa zutima! Zapamti ovo mi smo nasu zvezdu vratili iz mrtvih ali ako vi dodjete do te mere za gasenje , vas nemoze ni isus spasiti! U kosarci ste vec krenuli u ambis a i fudbalski klub vam je na izdisaju! Zato momak gledaj svoja posla i u svoje dvoriste!

    0
    0
    Odgovori
  2. hahaahah…… osvojili bi sta sa Mrdjom? Kako? Na isti nacin kao i prosle godine? Pa zvezda nema tim ni za drugu ligu. Ova pozicija na tabeli je ne realna i to je zahvaljujuci premijeru koji na sve nacine uzima tudje i placa zvezdine dugove. Umesto da se ovaj klub ugasi on se bori za titulu. Pa ovo ima samo u Srbiji. Gasenje, sve iz pocetka… Ubedjeni smo da ce zvezda opet biti ona stara ali ovako vise ne moze i ne sme. Bez velike zvezde nema ni velikog Partizana ali zvezda je propala i kroz dno a ne samo dosla do dna.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter