0
Ostali sportovi

DEJAN SAVIĆ JASAN UOČI MEČA 2. KOLA SL: Naš zadatak je da pobedimo i tako nastavimo seriju

Objavljeno: 08.12.14 u 16:34

Reprezentacija Srbije se danas okupila u Hamburgu, gde će sutra u 19 časova odigrati meč drugog kola Svetske lige protiv Nemačke. U prvom je naš tim bio bolji od Španije 9:1 dok je Nemačka poražena od Rusije u Volgogradu. Selektor Dejan Savić je sada odlučio da osveži tim i odmori Andriju Prlainovića i Živka Gocića, dok se Nikola Rađen razboleo, a u timu su Viktor i Strahinja Rašović i Nikola Jakšić.

Nemci su podbacili na EP u Budimpešti, pa je nekadašnji član stručnog štaba naše reprezentacije, a sada selektor „pancera“ Nebojša Novoselac krenuo u drastično podmlađivanje tima. Za ovaj susret je pozvao 15 igrača iz sedam klubova, a čak sedmorica nisu igrali u Budimpešti.

– Naš zadatak je da pobedimo i tako nastavimo seriju. Želimo da u ovom takmičenju dođemo do kraja i već na finalnom turniru pobedom obezbedimo učešće u Riju. Bez obzira u kom sastavu igraju Nemci sigurno je da ce dati sve od sebe da ostvare što bolji rezultat i moramo da budemo oprezni – rekao je Dejan Savić.

Naša selekcija će u 18 časova trenirati u vaterpolo centru koji se nalazi neposredno pored hotela Valder haus u kojem je smeštena. utakmica se neće igrati na tom bazenu, jer on nema tribine, već na bazenu u Alster švimhal areni. Dve selekcije su tu igrale 2010 i Srbija je pobedila. Međutim u sećanju je ostalo slabo svetlo i nedovoljna dubina bazena. Nemci kažu da se ništa nije promenilo tako da će Nikić i drugovi morati i o tome da povedu računa.

– Srbija je uvek jaka . Za moje igrače veliki izazov da vide koliko vrede protiv prvaka Evrope – rekao je Novoselac koji je zajedno ručao sa Dejanom Savićem.

Bazen prima oko 1000 gledalaca i očekuje se dosta srpskih navijača kao i dolazak poredstavnika konzulata.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter