0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

DEJAN MILOJEVIĆ: Pavlović je pokazao kakav je igrač

Objavljeno: 08.12.14 u 09:26

Košarkaši Partizana sinoć su pobedili Mega Leks u okviru 11. kola regionalne ABA lige. Fantastičan debi u ovoj sezoni imao je Saša Pavlović.

Povratnik u crno-beli dres meč je završio sa 26 poena i 4 asistencije i bio je najzaslužniji za pobedu ekipe iz Pionira. Upravo zbog toga na njegov račun stigle su pohvale od trenera Mege, bivšeg centra Partizana, Dejana Milojevića:

– Čestitam Partizanu, na kvalitet su nas pobedili. Kad smo im prišli na kraju treće četvrtine i početkom četvrte četvrtine Saša Pavlović je pokazao kakav je igrač, rešio je nekoliko napada, podigao je razliku i posle nismo mogli da stigenemo – rekao je Milojević.

Crno-beli su slavili rezultatom 89:80.

– Partizan nas je nadskakao i kad takva ekipa ima toliko skokova više ne može da se pobedi. Bili smo blizu, ali šta je tu je idemo dalje. Sledeći je Metalac, da ih pobedimo i da se vratimo na pobednički kolosek – poručio je Milojević.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter