6
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

BOMBA SPREMNA DA PUKNE: Ljubimac Grobara se vraća u Pionir

Objavljeno: 08.12.14 u 10:21

Kako stoje stvari, ekipa Partizana bi u narednih nekoliko dana mogla da dobije još jedno ogromno pojačanje.

Prema pisanju domaćih medija, bivši igrač crno-belih, reprezentativac Australije, Aleks Marić, mogao bi ponovo da obuče dres tima koji ga je proslavio.

Uprkos činjenici da se finasijskim problemima kluba iz Humske ne vidi kraj, čelnici ovog kluba nemaju nameru da odustanu od osvajanja 14. vezane šampionske titule u Srbiji ali i da se ponovo vrate u Evroligu.

Kako prenosi Blic, nakon što je Žalgeiris angažovao Vila Čerija, predstavnici crno-belih su se ekspresno okrenuli pregovorima sa Aleksom Marićem.

Nekadašnji centar Partizana trenutno se nalazi pod ugovorom sa Makabijem iz Tel Aviva, ali bi taj ugovor trebalo da istekne krajem decembra. Uz sve to, Marić ima opciju i da nekoliko nedelja ranije raskine saradnju sa ovim timom, što će se, kako se šuška, najverovatnije i dogoditi.

Marić ne uživa poverenje trenera u Izraelu, a njegova želja za igrom je upravo tas na vagi koji bi mogao da prevagne u korist crno-belih.

Iskusni centar branio je boje Partizana u sezoni 2009/10, a ta ekipa crno-belih stigla je do Fajnal-fora Evrolige, a u ABA ligi je čuvenom trojkom Kecmana došla do prstena.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

6 Komentara

  1. Kada bi on dosao Partizan bi bio ozbiljan rival za sve klubove, plej bi dosao kao slag na tortu ali cinjenica je da su finansijski problemi prepreka.
    Izgleda da se „parni valjak“ pali!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter