0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ZVEZDA NA RASKRSNICI: Poverenje Lalatoviću, ali nekim igračima će se zahvaliti na saradnji

Objavljeno: 07.12.14 u 21:10

Crvena zvezda je jesenji deo sezone okončala remijem u Lučanima protiv Mladosti koji je zaostatak za Partizanom uvećao na velikih šest bodova.

Verovatno je većina navijača kluba sa Marakane nakon takvog ishoda pomislila da sledi smena trenera Lalatović pošto je u Srbiji kada ekipi ne ide najlakše smeniti šefa stručnog štaba.

Međutim, kako saznaje portal Mondo aktuelno rukovodstvo kluba, koje će na predstojećim izborima za predsednika verovatno doživeti samo kozmetičke promene, ima apsolutno poverenje u mladog stručnjaka i veruje da nijedan drugi trener u datim okolnostima ne bi mogao da ostvari bolji rezultat.

S obzirom da trener ostaje nameće se pitanje da li će biti ozbiljnijih promena u igračkom kadru.

– Sa nekim igračima sigurno ćemo se rastati, vidite i sami da ne ide. Bez četvorice, petorice ozbiljnih igrača nije realno da se borimo za titulu, rekao je izvor blizak klubu u razgovoru sa novinarom Monda.

Takođe je jasno da Crvena zvezda nema novca za kvalitetna pojačanja pa je naredna enigma da li će ekipi biti priključeni novi omladinci ili će se tokom zime igrači potražiti na drugoj strani.

– Na raskrsnici smo i imamo izbor: Pojačati se iskusnim igračima i juriti titulu ili forsirati mlade igrače, restartovati ceo sistem i razmišljati dugoročno. Sačekaćemo da se konstituiše novo rukovodstvo, objasnio je neimenovani zvaničnik kluba.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter