12
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

SVE JE STALO U DEVET SLIKA: Kako je Vujošević ušao u sukob sa sudijama i šta je posle radio (FOTO)

Objavljeno: 07.12.14 u 21:25

Trener košarkaša Partizana Duško Vujošević poznat je po čestim prigovorima sudijama koje na razne načine pokušavaju da ga smire, a ovi koji su večeras sudili duel protiv Mega Leksa očigldno nisu imali previše strpljenja za šefa stručnog štaba crno-belih.

Vujošević je krajem treće četvrtine zaradio dve tehničke greške, automastki i isključenje što je prilično teško prihvatio. Najpre je hteo da se fizički sukobi sa arbitrima, a posle je dugo odbijao da napusti dvoranu.

Zanimljivo je da je i po okončanju meča ponovo ušao na teren kako bi na sebi svojstven način „ispratio“ u svlačionicu Beloševića, Vojinovića i Rutešića.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

12 Komentara

  1. Само плачете као женски полни органи,као нема се пара а купује се Павловић,сада Марић,биће и плејмејкер…Биједа остаје биједа,заувијек.

    0
    0
    Odgovori
  2. sta reci kada je privatnom klubu i zeleznika sponzor telekom srbija ,dok drzavni klub nemoze da nadje drzavnog sponzora.sta je sa dugom prave zvezde dokle ce drzava da stiti lopove

    0
    0
    Odgovori
  3. koja paranoja vlada medju ovim grobarima, svi su protiv njih, oni su jadni sami. Pa gde su vam silne pare od Evrolige u poslednjih 10 godina? Sto niste placali porez na vreme? Je l’ smo vam mi krivi?

    0
    0
    Odgovori
    • Zato sto porez srpskom Partizanu i Hrvatskoj zvezdi nije isti. Zato sto iza vas stoji Lisac glavni covek ABA lige a iza nas samo rezultati, zato sto bez ikakve zasluge menjate Cibonu u EL samo zato sto ste iz iste drzave, zato sto vi imate svog drzavnog sponzora Hrvatsku IDEU a nama drzava trazi da mi nju sponzorisemo, zato sto su sve pare zaradjene od EL otisle indirektno zvezdi jao sto je slucaj u fudbalu i vaterpolu, zato sto … mogu ovako do sutra.

      0
      0
      Odgovori
  4. Ovaj covek shto predlaze da cigani delije predju u telenor i vip izgleda da nema pojima da je Zvezdi iz Zeleznika sponzor Telekom!!!!Strashna glupost!!!

    0
    0
    Odgovori
  5. Ja imam drugi predlog,Delije ajmo svi u Telenor i VIP,pa da vidimo šta ce ostati u Mts ,znaci to malo Grobara nece moći omoguciti Telekomu da im bude sponzor.
    Dule pa imas Crnogorski telekom što ti oni nisu sponzori???

    0
    0
    Odgovori
  6. Svaka cast Dule. Mora se stati na kraj losem sudjenju protiv Partizana. Ali im ni to ne pomaze. Pokusavaju na sve nacine jer se plase. Jos uvek su svi „mali“ za veliki Partizan!

    0
    0
    Odgovori
  7. Stvarno treba biti jako lud covek da sve uradiš na utakmici koju dobijaš i još gore na utakmici dva Srpska tima.
    Grobari razmislite ,malo gde Vas ovaj čovek vodi i gde ćete završiti bojim se da nebude kasno….

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter