0
Evropske lige

FOTO: Sport.es

PRIMERA: Mesijev het-trik u preokretu i petardi Barselone (VIDEO)

Objavljeno: 07.12.14 u 18:51

Fudbaleri Barselone pobedili su na svom Kamp Nou ekipu Espanjola rezultatom 5:1 (1:1) u 14. kolu Lige Primere.

Ponovo je heroj u pobedi Katalonaca bio Lionel Mesi koji je postigao tri pogotka, dok su po jedan dali Pike i Pedro. Gosti su poveli golom Serhija Garsije, inače, deteta Barselone.

Gosti su poveli u 13. minutu kada je Serhio Garsija iskoristio grešku Busketsa, jedan na jedan prevario Pikea i savladao Klaudija Brava.

Barselona je nastavila ofanzivno, što joj se isplatilo u poslednjem minutu prvog poluvremena kada je Mesi briljantnim udarcem sa 20 metara pogodio sam ugao Kika Kasilje.

U drugom delu igre, Barselona je demolirala gradskog rivala. Mesi je u 50. minutu postigao novi spektakularan pogodak, oslobodio se svog rivala i desnom nogom sa 18 metara preokrenuo na 2:1.

U 53. minutu, Rakitić je iz kornera pronašao Pikea koji je glavom zatresao mrežu za 3:1, da bi potom na scenu stupio rezervista Pedro. 

Španac je zamenio Suareza u 70. minutu i za 10 minuta postigao gol i zabeležio asistenciju. U 77. minutu je izašao sam na Kasilju i pogodio dalji ugao, da bi četiri minuta kasnije odigrao dupli pas sa Mesijem koji pogađa za konačnih 5:1.

Barselona je zadržala korak za vodećim Realom, koji ima dva boda više, dok je i dalje na dva boda ispred Atletiko Madrida.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter