3
Domaći fudbal

POLITIČKA BITKA: SNS preuzima Partizan, održan tajni sastanak

Objavljeno: 07.12.14 u 09:56

Navijači Partizana očekuju izbornu skupštinu koja je zakazana za 16. decembar kada bi crno-beli trebali da dobiju novog predsednika.

Za sada je poznato da će jedan od kandidata za naslednika Dragana Đurića na mesti predsednika kluba biti Mile Jović, čovek koji se dovodi u vezu sa članom UO Partizana i istaknutim funkcionerom SPS, Brankom Ružićem.

Međutim, kako stoje stvari, predsednički izbori u Partizanu biće mnogo više od pukog sportskog dešavanja.

Kako saznaje Sportski žurnal, novi kandidat sprema se u pohod ka „prestolu“ crno-belog kluba. Reč je o Zoranu Popoviću, biznismenu koji je vlasnik „EMC holdinga“.

Da se negde „dimi“ postaje jasnije kada se situacija sagleda kroz prizmu sinoć održanog tajnog sastanka na kojem su prisustvovali Žarko Zečević, Milan ObućinaLjubiša Tumbaković i Novak Nedić.

Kako piše Žurnal sastanak je održan u hotelu „Radmilovac“ u Vinči pod radnim naslovom „Popović predsednik“.

Upravo poslednje navedeni Nedić daje celoj priči političku konotaciju.

Upravo Novak Nedić, je 8. aprila podneo ostavku na članstvo u UO. Međutim, dobro je poznato da je Nedić i generalni sekretar Vlade Srbije i istaknuti funkcioner vladajući SNS.

Iz priloženog, jasno je da će predstojeći predsednički izbori u Partizanu biti mnogo više političkog nego sportskog karaktera…

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

3 Komentara

  1. pa dokad ova politička bagra da se meša u sport em ojadiše državu i fabrike i sad ajmo i jedino što valja sport

    0
    0
    Odgovori
  2. ONI SU VEC U ZVEZDI I MISLIM DA DOLAZE U PARTIZAN DA BI GA UPROPASTILI . DRUGACIJE ZVEZDA NE MOZE DA PREUZME PRIMAT KOJI PARTIZAN IMA VEC DESETAK GODINA . CIGANSKA POSLA !

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter