3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

LALATOVIĆ: Rajković se u 90. minutu prvi put isprljao i primili smo gol!

Objavljeno: 07.12.14 u 17:10

Fudbaleri Crvene zvezde nisu uspeli da savladaju Mladost u Lučanima (1:1), a strateg crveno-belih bio je razočaran posle meča.

– Došli smo u Lučane da pobedimo, ali u tome nismo uspeli. Ponovo pravimo neshvatljive greške, i neverovatan je način na koji smo primili gol. Iz našeg auta, umesto da pošaljemo loptu u dubinu, mi smo odigrali pas po širini, Mladost je napravila kontru i izjednačila. Mislim da je to bio prvi udarac ka golu Rajkovića, koji se tada prvi put i isprljao. Kao drvlje i kamenje da bacamo na nekoga, pa nam se ovako vraća. Šta da radimo, hteli smo pobedu, nismo je ostvarili, okrećemo se proleću. Igrali smo bez nekoliko igrača, ali to nije opravdanje – skupili smo se, nadali se da ćemo doći do pobede, ali, nažalost, nismo – rekao je Lalatović.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

3 Komentara

  1. SVE ŠTO ŽELIM U OVOM TRENUTKU…
    Idi Lalatoviću nije ovo za tebe…
    Vrati se za jedno 10 godina možda tada budeš neki trener.
    Ne zaboravi povesti sa sobom bar 7-8 dunđera koj si ti ili neko iz uprave doveo …

    0
    0
    Odgovori
  2. E moj Lalatovicu,gledam te u Lucanima kako 10 puta smirujes igrace i pokazujes im da igraju polako.Da je Zvezda dala 3 gola bas bi nas bolelo uvo da li smo primili jedan ili nismo.Kao igrac nisi bio takav kao trener jesi(da ne koristim neke epitete).Igramo kao jedna obicna seljacka ekipa na celu sa tobom a 80 posto igraca ne zasluzuje da nosi dres Zvezde

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter