0
Domaći fudbal

JSL: Zvezda napada Mladost, Partizan čeka Borac

Objavljeno: 07.12.14 u 09:17

Tokom današnjeg dana na programu će biti poslednje, 15. kolo, jesenjeg dela fudbalskog prvenstva Srbije.

Sve utakmice Jelen Superlige Srbije igraće se od 13:00 sati sa izuzetkom meča Partizan – Borac čiji je početak zakazan za 15:00 časova u Humskoj ulici.

Najpre će fudbaleri Crvene zvezde odmeriti snage sa ekipom Mladosti na „vrućem“ gostovanju u hladnim Lučanima. Trener crveno-belih Nenad Lalatović svestan je težine zadatka, ali želi da trijumfom završi jesenji deo šampionata:

– Očekuje nas najteže moguće gostovanje, i to ekipi koja ove jeseni veoma dobro igra na domaćem terenu, što treba da nam bude opomena. U pitanju je kvalitetan tim, koji ume da igra na rezultat, a uz to svi protiv Zvezde uvek daju svoj maksimum. Takođe, ne očekujem lep fudbal jer je teren bio pod vodom, biće jako mekan i već posle zagrevanja će biti još lošiji, blatnjav – poručio je Nenad Lalatović.

Trenutni lider na tabeli, ekipa Partizana, ne gaji ništa drugačije ambicije u odnosu na Zvezdu. Želja šefa struke Marka Nikolića jeste da crno-beli pobedom stave tačku na polusezonu:

– Nikako ne smemo da dozvolimo svadbarsku atmosferu uoči ovog meča jer smo imali prilike da vidimo kako se takav pristup osvetio našim prijateljima iz košarkaškog kluba. Igramo protiv odličnog tima, koji ima čak sedam remija, što jasno pokazuje njihovu orijentaciju, ali mi želimo da uspešno završimo ovu jesen i sačuvamo stečenu prednost – kazao je Marko Nikolić.

Parovi 15. kola JSL:

13:00 sati:

Čukarički – Spartak
Donji Srem – Novi Pazar
Mladost – Crvena zvezda
OFK Beograd – Jagodina
Rad – Napredak
Radnički 1923 – Vojvodina
Voždovac – Radnički N.

15:00 sati:

Partizan – Borac

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter