0
Domaći fudbal

JSL: Vojvodina u drami slavila u Kragujevcu, Voždovčani do bodova u nadoknadi

Objavljeno: 07.12.14 u 15:06

U 13:00 sati, osim utakmice Partizan – Borac, završeno je kompletno kolo Jelen Superlige Srbije čime je pala zavesa na jesenji deo sezone

U jednoj od zanimljivih utakmica u Jelen Superligi Srbije ove jeseni, ekipa Vojvodine slavila je u Kragujevcu u jednom od derbija kola.

Fudbaleri novosadskog prvoligaša stigli su do ubedljive prednosti već nakon prvog dela igre. Naime, već na kraju prvih 45 minuta, semafor je pokazivao 0:3.

Verovatno su domaći fudbaleri, svesni onoga što se nedavno dešavalo, zaigrali angažovanije, pa su stigli do senzacionalnog izjednačenja. Ipak, na kraju nisu imali snage, pa je Vojvodina postigla i četvrti pogodak, a uz to i u 81. minutu zaradila crveni kartom.

Srećom po njih i njihove navijače, uspešno su priveli meč kraju. Golove za Vojvodinu su postigli Gaćinović, ArsićIvanić koji je pogađao u 45 i 81. imutu.

FOTO: STARTSPORT
FOTO: STARTSPORT

Ekipa Rada na Banjici je dočekala Napredak. Međutim, „Građevinari“ koji su pre meča imali 16 poena nisu uspeli da obraduju svoje navijače, a bodovi su u Kruševac otišli zahvaljujući pogotku Ibrahima Nidajea.

Fudbaleri Čukaričkog, reklo bi se, rutinskom igrom su savladali Spartak iz Subotice. Golove za tim sa Banovog brda postigli su Ivan Todorović i Nikola Stoiljković.

Ekipa Voždovca je na jedvite jade savladala poslednje plasirani Radnički iz Ništa. Vodžovčani su gubili pošto je goste u vođstvo doveo Marjanovć. Ipak, nakon toga Nikolić je poravnao u drugom delu igre, da bi Stefan Babović postavio konačan rezultat u samom finišu susreta golom s bele tačke.

OFK Beograd i Jagodina su meč završili podelom plena na Karaburmi. Vođstvo „Romantičarima“ je doneo Gajić u 35. minutu, da bi bod gostima obezbedio Šušnjar pogotkom u 82. minutu.

FOTO: STARTSPORT
FOTO: STARTSPORT

Fudbaleri Donjeg Srema i Novog Pazara odigrali su svoj susret bez golova.

 

Rezultati:

Mladost Lučani – Crvena zvezda 1:1
(Jovanović 88 – Pečnik 16)
Čukarički – Spartak 2:0
(Todorović 83, Stojiljković 89)
Radnički Kragujevac – Vojvodina 3:4
(Arsić 41, Ivanić 53ag, Todorović 56 – Gaćinović 7, 38, Ivanić 44, 81)
OFK Beograd – Jagodina 1:1
(Gajić 35 Šušnjar 84)
Rad – Napredak 0:1
(Ndiaje 43)
Voždovac – Radnički Niš 2:1
(Nikolić, Babaović – Marjanović)

15:00h
Partizan – Borac Čačak

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter