0
Ostali sportovi

ALPSKO SKIJANJE (Ž): Gutovoj prvi superveleslalom, Maze povećava prednost u generalnom plasmanu

Objavljeno: 07.12.14 u 21:48

U prvom ovosezonskom superdžiju Svetskog kupa koji su vozile dame večeras u Lejk Luizu trijumfovala je Švajcarkinja Lara Gut koja je iza sebe ostavila Lindzi Von i Tinu Maze.

Gutova je stazu prešla u vremnu 1:18,46 minuta pa je kao 17. koja je krenula sa startne pozicije u tom trenutku pretekla vodeću Tinu Maze koja je ostvarila vreme 1:19,27. Jedina koja je ozbiljnije mogla da ugrozi pobedu Švajcarkinje je Lindzi Von, jučerašnja pobednica spusta, ali je ona uspela da dođe samo do drugog mesta pošto je za pobednicom kasnila 37 stotinki.

Kako je ovo bio prvi superveleslalom u sezoni prvo mesto je prigrabila današnja pobednica kojoj je pripalo 100 bodova, ali novih 60 poena je pomoglo Tini Maze da poveća prednost u generalnom plasmanu pošto Slovenka sada ima 380 poena, a njene prve pratilje Ana Feninger i Katrin Cetel sve više zaostaju pošto imaju 263 odnosno 250 bodova.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter