3
Fudbal

ALBANAC KOGA JURE LOVCI NA GLAVE PROVOCIRA I DALJE: Uhvatite me, ako možete!

Objavljeno: 07.12.14 u 11:08

Kao što je poznato, srpski biznismen iz Čikaga nedavno je poslao lovce na glave u poteru za Albancem Ismailom Morinom (32) za koga se sumnja da je 14. oktobra režirao poletanje drona na meč između Srbije i Albanije u Humskoj ulici.

Međutim, to što je tražen od plaćenih lovaca na glave i što ga traže italijanska i srpska policija, nimalo nije obeshrabrilo Morinu koji se, kako stoje stvari, krije u Italiji u okolini Lećea.

Naime, momak koji je poznat pod nadimkom „Spajdermen“ nastavio je da provocira srpsku javnost. Ovog puta preko društvenih mreža na kojima je poručio da neće biti uhvaćen.

– Zapamtite ovo, odlučili su da plate veliku cenu! Daj bože za dobro – napisao je, prepun ironije, Morina koji, po svemu sudeći, broji poslednje dane na slobodi a što bi, kako piše Alo, moglo da se prevede kao – „uhvatite me ako možete“.

Ipak, prema poslednjim podacima, Morina je svestan da je primećen u Lećeu pa je ubrzo promenio lokaciju. Prema određenim informacijama on pokušava da se, pomoću feribota, trasportuje u Albaniju kako bi izbegao hapšenje.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

3 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter