0
Evroliga

FOTO: STARSPORT

VILIJAMS I MARJANOVIĆ SLOŽNI: Mi nismo individualci, mi smo ekipa i zato pobeđujemo!

Objavljeno: 06.12.14 u 09:30

Košarkaši Crvene zvezde napravili su veliki uspeh budući da su sinoć savladali Valensiju rezultatom 77:68 i na taj način se plasirala u Top 16 fazu Evrolige.

Kao po pravilu, dvojica najboljih igrača crveno-belih bili su Markus Vilijams i Bobi Marjanović sa 17, odnosno 18 poena. Međutim, niti jedan od ove dvojice momaka nije želeo da preuzima kredit, već sve zasluge pridaju kolektivu:

– Ovo je veoma važna pobeda, zato što je Valensija odličan tim. Odigrali smo dobro i zasluženo smo slavili na njihovom terenu. Stalno radim na svojoj igri, imam dobre ljude oko sebe, ali mi smo tim, igramo zajedno, nije ovo pobeda jednog igrača – skroman je Marjanović, momak koji je ubedljivo najkorisniji igrač prve faze EL sa prosečnim indeksom od čak 25,5.

Sa njegovim mišljenjem vrlo lako se složio i Markus Vilijams, igrač koji na fantastičan način orkestrira igrom čete Dejana Radonjića:

– Imamo veoma mlad tim, ali smo znali šta je ulog u ovoj utakmici i zbog toga smo želeli pobedu, da bismo obezbedili Top16 gazu. Izašli smo na teren sa željom da igramo svoju igru, a navijači su nam dosta pomogli. Sezona je do sada bila veoma dobra za nas, ali nismo ništa završili, želimo da idemo dalje – podvukao je Vilijams.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter