0
Evropske lige

PREMIJER LIGA: Njukasl i Sise naneli prvi poraz Čelsiju! (VIDEO)

Objavljeno: 06.12.14 u 15:45

Fudbaleri Njukasla napravili su veliko iznenađenje pošto su na svom terenu sa 2:1 (0:0) savladali Čelsi i timu iz Londona naneli prvi poraz u Premijer ligi ove sezone.

Posle tihih prvih 45 minuta u drugom poluvremenu je viđen pravi „vatromet“. Alan Perdju je pokušao da izenandi Žozea Muirnja, tako što je Papisa Sisea ostavio na klupi, a kad ga je uveo Senegalac je postigao dva gola.

Prvi se dogodio u 58. minutu. Bila je to sjajna akcija „svraka“ po desnoj strani, usledio je centaršut po zemlji, Kejhil je pogrešio, a Sise savladao sigurnog Kurtou posle više od 500 minuta.

Od tog momenta četa Žozea Murinja je krenula na sve ili ništa, ali joj se to obilo o glavu. Njukasl je u 79. minutu krenuo u kontra napad, Sisoko je dodao loptu do Sisea, a ovaj sa pet metara savladao po drugi put Kurtou.

U 82. minutu crveni karton je dobio defanzivac „svraka“ Tejlor, Drogba je posle nekoliko sekundo smanjio na 2:1, ali Čelsi nije uspeo da izbegne prvi poraz u Premijer ligi. Takođe, Žoze Murinjo još u karijeri nije pobedio Njukasl.

U timu „plavaca“ svih 90 minuta u igri je bio kapiten Srbije Branislav Ivanović, dok Matić nije igrao zbog povrede.

Premijer liga, 15. kolo:

Subota:

Njuksal – Čelsi 2:1 (0:0)

(Sise 58, 79 – Drogba 82)

Hal – VBA
Liverpul – Sanderlend
KPR – Barnli
Stouk – Arsenal
Totenhem – Kristal Palas 16.00
Mančester S – Everton 18.30

Nedelja:

Vest Hem – Svonsi 14.30
Aston Vila – Lester 17.00

Ponedeljak:

Sautempton – Mančester J 21.00

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter