0
Evropske lige

PONOVO TRESE MREŽE: Radović pogodio, Legija ubedljiva

Objavljeno: 06.12.14 u 11:21

Fudbaleri Legije ostvarili su ubedljivu pobedu u 18. kolu šampionata Poljske protiv Gornjika u Zabžu sa 4-0, a jedan od strelaca bio je i srpski fudbaler Miroslav Radović.

Radović se ove nedelje vratio posle pauze od mesec i po dana i ponovo je na terenu proveo nešto više od sat vremena, što je bilo ovaj put bilo dovoljno da se upiše u strelce.

Gosti su bolje počeli meč i prvu dobru priliku imao je upravo srpski fudbaler. Ipak, prvi gol viđen je već u 12. minutu a strelac je bio Injaki Astis posle udarca glavom. 20 minuta kasnije, Radović je dodao loptu Žiru koji je šutirao sa 30 metara i lopta je prošla pored nemoćnog Šteinborsa.

Najbolji fudbaler Legije i poljskog šampionata se upisao u strelce u 57. minutu kada je primio sjajan pas od Helia Pinta, posle čega je prevario čuvare u kaznenom prostoru i poslao loptu u mrežu. Ovo je bio peti gol Radovića u šampionatu i sada je drugi strelac ekipe. Konačni rezultat postavlja najbolji strelac tima, Orlando Sa, u 82. minutu, devet minuta pošto je zamenio Radovića.

Legija je tako ostala na šest poena prednosti u odnosu na pratioce. Naredni meč Radovićeva ekipa igra protiv Trabzonspora u Ligi Evrope u četvrtak. Legionari zauzimaju prvo mesto u Grupi L sa dva poena više od turske ekipe i već su obezbedili plasman u nokaut fazu.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter