0
Ostali sportovi

LINZI O POVRATKU NA STAZU: Želela sam da budem među prvih pet, ali ipak je ovo tek prva trka

Objavljeno: 06.12.14 u 16:35

Četvorostruka osvajačica Svetskog kupa Lindzi Von se konačno vraća na stazu. Prvi utisak je da je to bio solidan povratak, ali da je mogla i bolje. Vonova je zauzela osmo mesto na prvom spustu sezone, koji je održan u kanadskom Lejk Luizu, sa 85 stotinki zaostatka u odnosu na pobednicu Tinu Maze.

Amerikanki je trka u petak bila joj je prva posle skoro godinu dana, zbog preloma potkolenice i povrede ligamenata kolena.

– Mnogo sam očekivala od povratka. Želela sam da uđem u trku sa jasnim ciljem u glavi. Želela sam da budem među prvih pet, ali sam sebi ostavila prostor da vidim gde mi je tačno mesto – istakla je Vonova.

Tokom karijere,  Vonova je u Lejk Luizu ostvarila 14 trijumfa. Vodila je na polovini povratničke trke, ali je imala problema u donjem delu staze.

– Ovo je bio solidan start. Mogu da kažem da sam zadovoljna što sam sezonu započela osmim mestom. Kada se malo bolje pogleda, mogla sam i bolje. Ali, moram da budem zadovoljna i da ne zaboravim da je to bila moja prva trka ove godine – naglasila je Vonova.

Šansu za popravni Linzi ima tokom vikenda, pošto će u Lejk Luizu biti vožen još jedan spust, a potom i superveleslalom.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter