2
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

KAO ŠTO JE HOTSPORT NAJAVIO: Partizan gubi Pantića?

Objavljeno: 06.12.14 u 12:53

Kao što je to HotSport i najavio 20. novembra, FK Partizan bi mogao na leto da izgubi jednog od najtalentovanijih izdanaka svoje škole fudbala Danila Pantića.

Naime, kako Mocartsport prenosi 18-godišnji Danilo Pantić ne želi da produži ugovor sa crno-belima, koji ističe u junu 2015. godine. To znači da će Partizan već ove zime morati da ga proda za „siću“ ili da pusti da mladi reprezentativac Srbije za džabe napusti Srbiju. Uprava kluba iz Humske je u Pantiću videla naslednika legendarnog kapitena Saše Ilića, ali će on pre biti novi Andrea Pirlo.

Za mladog vezistu crno-belih je zainteresovan Juventus, a gledajući da mu je menadžer Fali Ramadani, onda je izvesno da će karijeru nastaviti na „čizmi“. Da li u Juventusu, Fiorentin ili Sampdoriji, videćemo!

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

2 Komentara

  1. Nista od njegaa nece bitii!!! Jedan je MAtic koji je uspeo da se probijeee bez Zvezde i PArtizanaa.. ovo sve ostalo je tarlasika!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter