0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

JSL: Olimpik Marsej pazari u Kruševcu!

Objavljeno: 06.12.14 u 09:54

Fudbalska Jelen Superliga Srbije nije baš na visokoj ceni u evropskim okvirima, a razlog tome je vrlo jednostavan: timovi koji nastupaju u ovom takmičenju igraju više nego tercijarnu ulogu na evro-sceni.

U prilog tome govori i činjenica da Crvena zvezda tokom prošlog leta nije uspevala da proda jednog od najboljih igrača, Darka Lazovića, koji se nalazio na meti klubova iz Mađarske lige, lige koja, takođe, nema visok rang u evropskim okvirima.

Tokom ove jeseni prava transfer-bomba stiže iz Kruševca pošto će Nikola Trujuć, fudbaler Napretka, potpisati ugovor sa Olimpikom iz Marseja piše Sportski žurnal.

– Priča je bila aktuelna i letos, ali zapelo je u pregovorima između menadžera. Drago mi je da Francuzi nisu odustali, pratili su me i u ovoj sezoni, biće njihovi emisari i na utakmici sa Radom i verovatno ću odmah da otputujem sa njima – rekao je Trujić.

Kako stoje stvari, krilni fudbaler će u zemlji „galskih petlova“ najpre provesti sedam dana:

– Plan je da prođem preglede, da utanačimo uslove… Prema inforacijama menadžera, postoji mogućnost da se preselim i u Belgiju. Po svemu sudeći karijeru ću nastaviti van Srbije, ali videćemo – dodao je Trujić.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter