0
Evropske lige

BUNDESLIGA: Čupo-Moting junak Šalkea, Đurđić strelac u Kelnu (VIDEO)

Objavljeno: 06.12.14 u 17:59

U 14. kolu Bundeslige ubedljiv trijumf osvario je Šalke, koji je sa 4:0 savladao Štutgart, prava goleada viđena je u Mehengladbahu, Borusija sa 3:2 savladala Hertu. Volsfburh je sa 3:1 bio bolji od Hanovera, na gostovanju, a Ausburg od Kelna sa 2:1, takođe u gostima, a Paderborn i Frajburg su remizirali – 1:1.


Ekipa iz Gelzenkirhena demolirala Štutgart , a junak meča gostujućeg tima bio je Čupo-Moting, koji je postigao het-trik.

Čupo-Moting je meč rešio do 21. minuta, jer je već data pogodio za 3:o. Poveo je Šalke u 1. minutu, isti igrač je povisio u 10. Tačku na goleadu u Štutgartu stavio u 61. minutu.

Volfsburg se namučio u Hanoveru, ali je zahvaljujući pogotcima Dosta i Arnolda došao do pobede. Gosti su poveli ranim golom De Brujnea, ali im je planove na kratko pokvario Hoselu, pogotkom u finišu prvog poluvremena.

Augsburg je posle preokreta u Kelnu slavio sa 2:1, a izjednačujući pogodak bio je delo srpskog napadača Nikole Đurđića. U poslednim trenucima meča pobedu im je doneo Esvajn.

Borusija iz Menhengladbaha je savladala Hertu rezultatom 3:2. Otpor ekipe iz Berlina u drugom poluvremenu su srušili Rafael i Azar.

Paderborn i Frajburg su podelili bodove.


All Goals [Paderborn 1-1 Freiburg] 06-12-2014 HD by Bundes2014

Bundesliga, 14. kolo:
Borusija Dortmund – Hofenhajm 1:0
Gindoan 17
Subota:
Borusija Menhengladbah – Herta 3:2
Hanover – Volfsburg 1:3
Štutgart – Šalke 0:4
Keln – Augsburg 1:2
Paderborn – Frajburg 1:1
Bajern – Bajer Leverkuzen (18.30)
Nedelja:
HSV – Majnc (15.30)
Ajntraht – Verder (17.30)

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter