0
Evropske lige

ZABALETA VERUJE: Aguero je najbolji napadač na svetu

Objavljeno: 05.12.14 u 11:01

Desni bek Mančester Sitija, reprezentativac Argentine, Pablo Zabaleta, uveren je da njegov reprezentativni i klupski saigrač, Serhio Kun Aguero, najbolji napadač planete.

Bivši zet Dijega Maradone dva puta je zatresao mrežu u pobedi Sitija nad Sanderlendom rezultatom 4:1. Na taj način Aguero je stigao do svog 19. gola na 20. meču ove sezone.

– Poznajem Serhija dugo vremena i mislim da je trenutno u najboljoj formi u karijeri. Sve što radi izgleda tako lako. Ubitačan je i nemilosrdan. Takođe, snažno se trudi i kada „jurimo“ posed, a to morate da cenite – istakao je Zabaleta.

Zabaleta je uveren da bi „Gaučosi“ stigli do trofeja na Mundijalu u Braziliu, samo da Aguero nije imao problem sa povredom prepone:

– Naravno da mislim da bismo osvojili Mundijal da je on bio zdrav. Želite da vam svi najbolji igrači budu u top formi za najveće takmičenje na svetu. Kada imate to, onda imate i velike šanse da trijumfujete. Nažalost, Serhio se mučio sa povredama prošle sezone, to se nastavilo i u Brazilu, a ubeđen sam da bi sve bilo drugačije da je bio sto odsto zdrav – uveren je Zabaleta.

Koliko Zabaleta ceni Serhia Aguera najbolje svedoči njegova sledeća izjava:

– U ovom trenutku, on je verovatno najbolji napadač na svetu, i veoma smo srećni da je deo našeg tima. Sjajan je od starta sezone, a svi se nadamo da će nastaviti u tom ritmu – podvukao je bek „Građana„.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter