0
Fudbal

STANOJE IMPRESIONIRAN NAVIJAČIMA: Spavaću sa poklonom koji sam dobio od njih!

Objavljeno: 05.12.14 u 17:41

I pored ne baš sjajnih rezultata Aleksandar Stanojević ima razloga za zadovoljstvo. Nedavna ostavka nije prihvaćena, predsednik kluba ga podržava, ostvarene su dve uzastopne pobede, a i doživeo je nezapamćene ovacije publike.

Šef stručnog štaba Makabija iz Haife je dirnut podrškom.

– Impresioniran sam navijačima. Zvali su me i ranije da dođem i pozdravim ih ispod tribine, ali mi je bilo neprijatno, jer ništa nisam uradio. Ovoga puta je bilo drugačije. Želeo sam da odem kod njih, pošto su me podržali kao nikad do sad, posle šest poraza. Zbunjen sam, ovo je neverovatno. Dobio sam i poklon, sad ću spavati sa nijim – rekao nekadašnji trener Partizana, Aleksandar Stanojević.

Naravno, dobio je zeleni šal Makabija koji su mu navijači uručili kada je došao da ih pozdravi. Ističe  da su njegovi igrači poslednja dva rezultata izvojevali na krilima franatičnih navijača.

– Oni rade više od nas, sve vreme utakmice ‘igraju’ sa nama. Impresioniran sam, to je stvarno zapanjujuće. Posle njihove podrške igrači se osećaju sigurnije, imaju više samopouzdanja. Evo, uz pomoć divne publike uradili smo nešto zadivljujuće i posle dugog niza loših rezultata zabeležili dve važne pobede. Nalazimo se u dobrom trenutku, ali sutra je nova utakmica.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter