12
Fudbal

FOTO: STARSPORT

SLUČAJ DRON: Srpski biznismen daje milion evra za hvatanje Albanca koji je doneo letelicu

Objavljeno: 05.12.14 u 09:11

Srpska policija poseduje podatke da je Srbin iz Čikaga od italijanske mafije sa Sicilije zatražio da uhvate osobu albanske nacionalnosti za koju se sumnjiči da je 14. oktobra doneo dron u Srbiju i postavio ga na krov crkve nedaleko od stadiona Partizana i na taj način izazvao haos na stadionu kojim je meč okončan.

Prema ekskluzivnom saznanju lista Alo!, reč je o biznismenu iz Amerike koji je rođen u Čikagu, ali čiji su preci poreklom iz Srbije i koji su Ilionos nastanili nešto posle Drugog svetskog rata. Ipak, ovja čovek se izjašnjava kao Srbin, događaji iz Humske sa meča kvalifikacija za EP veoma su ga potresli.

Upravo zbog toga ovaj biznismen je odlučio da potraži Ismailu Morinu (32), Albanca za koga se veruje da je prošvercovao drona i doneo ga u Beograd budući da su ga snimile kamere.

– Uslov koji je biznismen postavio Italijanima je da Morinu uhvate živog i zdravog i da ga predaju njegovim ljudima u Čikagu.
Preci tog srpskog biznismena su emigrirali iz naše zemlje još posle Drugog svetskog rata u Ilinois, ali bez obzira na to, on i dalje Srbiju doživljava otadžbinom i užasno ga je pogodila ta albanska provokacija usred Beograda. Njegovi preci su, inače, bili pripadnici četničkog pokreta, učestvovali su u borbama tokom Drugog svetskog rata – rekao je neimenovani list listsa Alo!.

Kao što je poznato, utakmica 14. oktobra završila se poletanjem drona koga je skinuo Stefan Mitrović nakon čega je izbio opšti haos pošto je nekoliko desetina navijača uletelo na teren. UEFA je Srbiji dodelila tri boda koja su im potom i oduzeta, a savezi obe zemlje kažnjeni su novčano.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

12 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter