0
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

ŠKULETIĆ: Nismo primali plate, jeli smo ‘beli hleb’ pola tima povređeno, a opet smo prvi, navijači treba da se ponose

Objavljeno: 05.12.14 u 11:25

Napadač Partizana Petar Škuletić, uveren je da bi svi simpatizeri crno-belih trebali da budu ponosni na ovu generaciju Parnog valjka.

Nakon pobede nad Radom u Kupu Srbije, ekipa Partizana prvi put posle tri godine našla se u završnici najmasovnijeg fudbalskog takmičenja u Srbiji.

Golgeter crno-belih, Petar Škuletić, istakao je da su igrači tima iz Humske ulice ove jeseni napravili rezultat za ponos:

– Plasman u završnicu Kupa je nešto na šta smo svi ponosni i smatram da i navijači takođe treba da budu ponosni na ovu generaciju. Ako već nema Evrope na proleće, biće opet dva takmičenja, prvenstvo i Kup, što je sjajno. S obzirom šta nam se sve dešavalo u minulim mesecima, da su nas sustizale povrede ključnih igrača, pa smo imali u rotaciji 13, 14 fudbalera. Povrh svega nismo primali plate, igrali smo na „belom hlebu“ i borili se s tim kako znamo i umemo. A, kada se crta povuče, prvi smo na tabeli, uspeli smo da se plasiramo u Ligu Evrope i na kraju stignemo i u polufinale Kupa. Verujem da smo neka realna očekivanja i premašili – istakao je Škuletić u razgovoru za Sport.

Napadač crno-belih maksimalno je fokusiran na poslednji meč jesenjeg dela JSL u kojem će Partizan odmeriti snage sa čačanskim Borcem:

– Motiva sigurno neće nedostajati, jer igramo pred našim navijačima i želimo da se oporostimo kako i dolikuje – pobedom. Prvi smo na tabeli – sasvim zasluženo i bitno je da prednost na tabeli održimo do kraja. Umorni jesmo, možda malo i emotivno prazni, no, ne tražimo opravdanja, izaći ćemo u nedelju na teren i dati sve od sebe da stavimo tačku na uspešnu jesen – podvukao je Petar Škuletić.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter