0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NIKOLIĆ: Grobari, ratnička, a ne svečarska atmosfera!

Objavljeno: 05.12.14 u 14:22

Trener Partizana Marko Nikolić želi pobedu svoje ekipe u poslednjem kolu jesenjeg dela prvenstva protiv Borca.

Crno-beli će u 15. kolu Super lige Srbije dočekati Borac iz Čačka, a još ranije su obezbedili prvo mesto u jesenjem delu sezone.

– Stvara se pritisak i obaveza da u poslednjem kolu pobedimo. Svaki bod u bici za šampionsku titulu je važan i nadam se da ćemo ostvariti još jedan trijumf i posle utakmice sa Asterasom otići na zaslužen odmor. Stvarno bi bilo neprijatno da nešto pokvarimo na kraju – istakao je Nikolić, prenosi Beta.

Nikolić je istakao da će biti „jako dobro“ ako se na stadionu ne stvori „svečarska atmosfera“ zbog titule jesenjeg šampiona.

– Treba da bude borbena, ratnička atmosfera, koja će nositi igrače do važne pobede. Ne treba da se dogodi nešto slično što smo videli na košarci pre neki dan, kada su se vratila dva bitna igrača i kada je to otišlo u nekom potpuno kontra pravcu – kazao je Nikolić.

On je naveo da Branko Ilić neće igrati zbog suspenzije, a neizvestan je nastup Lazara Ćirkovića zbog povrede, a kratko je i prokomentarisao tužbu koju je protiv njega podneo FK Novi Pazar sa – ‘odlično’.

Utakmica između Partizana i Borca igraće se u nedelju od 15.00 na stadionu u Humskoj.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter