0
Košarka

KAKO DOLIKUJE: Kapiten se oprašta u rodnom gradu

Objavljeno: 05.12.14 u 10:16

Kapiten košarkaške repreznetacije Srbije, Nenad Krstić, nakon osvajanja srebrne medalje na Svetskom prvenstvu u Španiji najavio je povlačenje iz dresa reprezentacije.

Obećanje koje je dao pred izalazak na balkon skupštine Beograda nije promenio ni dan danas, pa tako bivšeg asa Oklahome, Nju Džersija i Bostona nećemo gledati na narednom EP naredne godine.

Selektor Srbije, Aleksandar Đorđević, sa svojim timom saradnika, nedavno je posetio Kraljevo u kojem je izgrađena velelepna hala evropskog izgleda. Tom prilikom, u razgovoru sa domaćinima, Đorđević je izjavio da će se potruditi da ugovori oproštaj Krstića u utakmici koja će biti odigrana baš u tom gradu:

– Potrudići su, svim silama, da oproštaj Krstića bude u Kraljevu, u ovoj dvorani. Znam i datum i protivnika: 12. avgust, reprezentacija Francuske sa Tonijem Parkerom. Ono će se, baš kao i mi, pripremati za Evropsko prvenstvo, Biće sve svečano i spektakularno – naglasio je Đorđević, prenosi Sportski žurnal.

Nenad Krstić je sa našom reprezentacijom osvajao dve srebrne medalje: jednu na EP, jednu na SP.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter