0
Košarka

FOTO: kkcrvenazvezda.rs/

PRONAĐEN NEOBORIVI DOKAZ: Aktaš je ubio Ivkovića, nema nikakve dileme!

Objavljeno: 04.12.14 u 18:40

Nema više nikakve dileme – Kadri Aktaš (53) je ubio Marka Ivkovića uoči košarkaškog duela Galatasaraja i Zvezde. Konzul Srbije u Istanbulu Zoran Marković rekao je za ‘Novosti’ da je na jakni optuženog pronađena krv žrtve.

– Tu informaciju mi je preneo zamenik šefa istanbulske policije. Čekali su se rezultati analize krvi. Verujem da je slučaj rešen, jer je pronađen dokaz koji ne može da se obori na sudu – naglasio je Marković.

Optuženi Aktaš se nalazi u pritvoru, a datum početka suđenja još nije sa sigurnošćupoznat..

– Ne bi trebalo da vršimo pritisak, već da pokušamo da smirimo strasti. Mnogo neistina i neproverenih informacija je izašlo u pojedinim srpskim medijima, a turska policija je odradila odličan posao. Verujemo u tursko pravosuđe i da će optuženi uskoro biti osuđen – poručio je Marković.

kadri-aktas-

Turski mediji ranije su preneli informaciju da je posle 700 sati pregledanih snimaka sigurnosnih kamera pronađen onaj na kome se vidi momenat ubistva, ali da nije najjasniji zbog mraka i udaljenosti kamere…

Ipak, Ivkovićeva krv na odeći Aktaša je neoborivi dokaz. Optuženom ne ide mu u prilog ni to što ga je istanbulska policija pronašla u pokušaju bekstva za Antaliju.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter