0
Fudbal

NAPUŠTA VESTFALEN: Rojs odbio novi ugovor, ‘milioner’ postaje ‘kraljević’

Objavljeno: 04.12.14 u 22:12

Sve je izvesnije da će Marko Rojs uskoro napustiti redove Borusije iz Dortmunda pogotovo nakon informacije koja se pojavila danas u Bildu da je nemački reprezentativac odbio da potpiše novi ugovor sa „milionerima“.

Prema saznanjima ovog lista Borusija je svom igraču ponudila platu od osam miliona evra po sezoni uz dodatne bonuse za postignute golove i osvojene trofeje, ali se on ljubazno zahvalio što samo znači da će najverovatnije prihvatiti neku od brojnih ponuda velikih evropskih klubova.

Prvi u redu stoji madridski Real, a španski mediji su pre samo nekoliko dana objavili da se „kraljevski klub“ već dogovorio oko uslova sa igračem pa je preostalo samo još da utanači detalje transfera sa Borusijom.

Ono što je izvesno je da će Rojs ostati u Dortmundu do kraja sezone i imaće priliku da pomogne timu da ostvari što bolji plasman u Bundesligi, a u Ligi šampiona da dogura što dalje.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter