0
Evrokup

Foto: STRASPORT

KAKAV NBA, ŠTO MOGU GROBARI, NE MOŽE NIKO: Pavlović otkriva kako je ponovo obući crno-beli dres

Objavljeno: 04.12.14 u 17:46

Grobari su priredili svojevrstan doček kapitenu Draganu Milosavljeviću i Aleksandru Pavloviću, koji je od navijača dobio i vrednu knjigu „Vladari Srbije’. Pun Pionir je ovacijama pozdravio Sašu…

Nije bilo lako istrčati pred Grobare, posle svega…

– Fenomenalan je osećaj vratiti se u Partizan, Ipak, možda je bila i prevelika euforija kod navijača, ali i kod mene. U  životu nisam to osetio, pa je rezultovalo mojom slabijom igrom i našim visokim porazom. Mislim da Gagi i ja nismo na pravi način “pokupili’ svu tu energiju sa tribina, i sve je krenulo u nekom pogrešnom smeru. Zahvaljujem se navijačima na podršci, žao mi je što smo ih razočarali na ovom meču, ali obećavam da ćemo dati sve od sebe da ostvarimo ovosezonske ciljeve u Jadranskoj i domaćoj ligi – jasan je bio Pavlović i potom nastavio:

– U ABA ligi imamo prilično dobar raspored u sledećih nekoliko utakmica i daćemo sve od sebe da to iskoristimo i opravdamo naš kvalitet, kao i poverenje navijača. Imali smo dobrih trenutaka u prvom poluvremenu, dok smo u drugom potpuno podbacili i na ispravkama tih grešaka treba da radimo, kao i na uigravanju i sve će doći na svoje mesto – rekao je pavlović za klupski sajt.

Naredni izazov za crno-bele je već u nedelju, kada u Pionir dolazi Mega Leks u sklopu 11. kola regionalnog takmičenja.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter