0
Evrokup

Foto: STRASPORT

KADA NAJBOLJI NA TERENU PRIZNA: Grobari su pokazali da su klasa u odnosu na nas!

Objavljeno: 04.12.14 u 12:15

Jedan od najiskusnijih košarkaša Partizana i najbolji pojedinac u porazu od Hapoela Milan Mačvan kritikovao je igru svoje ekipe, ali je pozdravio sjajno navijanje Grobara.

Crno-beli su na povratku Saše Pavlovića i Dragana Milosavljevića razočarali svoje navijače porazom od 19 razlike, ali su i pored toga imali ogromnu podršku sa tribina.

– Uložili smo mnogo energije, ali koliko zapravo kada smo na kraju izgubili 20 razlike? Pobede su ono za šta se trenira i za šta se živi. Hvala publici, oni su pokazali da su klasa u odnosu na nas – rekao je Mačvan koji poziva na strpljenje za Pavlovića i Milosavljevića.

– Ljudi treba da shvate da se Milosavljević vraća iz duge povrede i da će njemu i Pavloviću biti potrebno vreme da se uigraju. Sigurno da i oni osećaju i pritisak i euforiju, a možda smo i mi podsvesno očekivali da se „oni vraćaju“, pa smo odigrali lošije. Evrokup je završena priča, ABA liga je mnogo bitna. Moramo sve snage da usmerimo ka njoj, da zauzmemo što bolju poziciju pred plej-of – istakao je Mačvan, a prenose Novosti.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter