0
Domaći fudbal

IZBORI NA MARAKANI: Delije neće Mijailovića?

Objavljeno: 04.12.14 u 09:40

Do izbora za novog predsednika Crvene zvezde ostalo je još šest dana, ali još uvek nije poznato ko je kandidat za to mesto.

Iako je za sada realno da to bude sadašnji predsednik skupštine Svetozar Mijailović, izgleda da nisu baš svi za tu ideju. Za su v.d. sportskog direktora Zvezdan Terzić, kao i potpredsednik kluba Slaviša Kokeza. Takođe, većina članova UO se slaže da je Mijailović najbolje ili možda ipak samo jedino rešenje za mesto predsednika Crvene zvezde.

Sa druge strane protiv Svetozara Mijailovića su Delije, koje su posle sastanka sa Terzićem zatražile i sastanak sa Petrom Škundrićem. Naime, najvatrenije pristalice tima sa Marakane bi volele da na čelu kluba vide prvog čoveka Sportskog društva Petra Škundrića.

Vremena nema puno. Rok za podnošenje kandidature ističe u petak (sutra), a Zvezdi sigurno nisu potrebna nova previranja oko izbora novog predsednika, pošto je gorućih problema previše.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter