0
Domaći fudbal

FSS ŽESTOKO OSUDIO NAPAD U SVLAČIONICI: Istragom pronaći huligane iz Kragujevca!

Objavljeno: 04.12.14 u 13:21

Fudbalski savez Srbije osudio je fizički napad na igrače Radničkog 1923 u svlačionici i istakao da se nada da će istraga pronaći huligane koji su to učinili.

– Fudbalski savez Srbije najoštrije osuđuje incident i pokušaj fizičkog napada grupe huligana na igrače FK Radnički 1923 iz Kragujevca. FS Srbije veruje da će pokrenuta istraga nadležnih organa dovesti do pronalaska krivaca, a koji će biti adekvatno kažnjeni. FS Srbije ovim putem pruža punu podršku fudbalerima kragujevačkog kluba i poručuje i njima i čelnicima FK Radnički 1923 da smo im na raspolaganju za bilo kakvu vrstu pomoći i saradnje – navodi se u saopštenju.

FSS je istakao da je Kragujevac jedan od „strateških centara srpskog fudbala“, a da je Radnički 1923 „jedan od najuspešnijih i najčuvenijih klubova“ Srbije.

– Navijači kragujevačkog kluba su oduvek bili korektni i podržavali su svoj klub, tako da u ovom slučaju treba staviti jasnu granicu izmedju njih i manje grupe huligana koji su izazvali pomenuti incident – naveo je FSS.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter