0
The Best Of

Foto: STARSPORT

DELIJE KAO I UVEK U VRHU: Navijanje za Jagodu u TOP 5 prethodne nedelje! (VIDEO)

Objavljeno: 04.12.14 u 14:23

Navijači Crvene zvezde su svojim odavanjem počasti ubijenom Marku Ivkoviću napravili atmosferu za „naježiti se“, koja je svrstana u najboljih pet viđenih prethodne nedelje na stadionima širom sveta.

Popularne Delije prvo su ćutanjem u uvodnih 25 minuta meča sa OFK Beogradom odali počast svom drugu Marku Ivkoviću Jagodi koji je 21. novembra ubijen u Istanbulu u 25 godini života. Zatim je na Severu razvijena velika šetalica sa likom pokojnog navijača, a stadionom se orilo njegovo ime, uz neizostavnu bakljadu. Sjajna atmosfera na Marakani dobila je priznanje u vidu petog mesta na listi uglednog navijačkog portala ‘Ultras world’.

Četvrto mesto zauzeli su navijači Araua i Lucerna koji su na utakmici ova dva tima napravili sjajnu atmosferu. Na trećoj poziciji nalaze se navijači River Plate koji su na Superklasiku protiv ljutog rivala Boke Juniors fenomenalno dekorisali svoj Monumental. Vicešampioni prethodne nedelje su tifozi APOEL-a koji su na meču Lige šampiona protiv Barselone poslali UEFA poruku da više poštuju navijače, a najbolja atmosfera viđena je na derbiju marokanskog prvenstva između Vidada i Raja iz Kazablanke.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter