0
Evropske lige

VAN GAL: Važna je pobeda, igrom nisam zadovoljan

Objavljeno: 03.12.14 u 10:09

Šef stručnog štaba Mančester Junajteda, Luj Van Gal, nije bio zadovoljan igrom svog tima u pobedi nad Stoukom rezultatom 2:1. Ipak, Holanđanin je u krupni plan izdvojio značaj upisanim bodovima.

Ekipa Junajteda je na jedvite jade uspela da savlada Stouk, a heroj trijumfa bio je sjajni David De Hea koji je fantastičnim intervencijama spasio svoj klub i tako mu obezbedio četvrtu vezanu pobedu.

– Nismo odigrali najbolje, nismo bili dovoljno agresivni u prvom poluvremenu, nismo držali poziciju na terenu. Bili smo bolji u nastavku, stvorili više šansi, ali moramo više da postižemo golove – istakao je Van Gal.

Nakon katastrofalnog starta sezone, kojim je bilo ugroženo i radno mesto menadžera Van Gala, tim sa Old Traforda uspeo je da pronađe pravi ritam i stigne na samo bod deficita od trećeplasiranog Sautemptona.

– Zadovoljan sam rezultatom. Poslednjih nekoliko akcija nije bilo neophodno, ali je uvek tako. Mučili smo se do kraja, to je uobičajeno. Sada ćemo da uživamo u Božoćnoj zabavi, odmorimo se, a to je ono što je veoma važno – istakao je Van Gal.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter