0
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

UDARAC ZA LALATOVIĆA: Zvezda ostaje bez dvojice ključnih igrača

Objavljeno: 03.12.14 u 10:51

Fudbalski klub Crvena zvezda tokom zimskog prelaznog roka najverovatnije će ostati bez dvojice ekstremno važnih igrača. Razlog prodaje ključnih prvotimaca je finansijske prirode, pošto se klub nalazi u (pre)teškom materijalnom stanju.

Prema saznanjima lista Sport, na izlaznim vratima Marakane, odmah po završetku poslednjeg kola jesenjeg dela JSL, naći će se slovenački internacionalac, Nejc Pečnik, ali i Aleksandar Kovačević.

Međutim, odlazak ove dvojice igrača ne bi nužno označio kraj rasprodaje u Ljutice Bogdana. U slučaju kvalitetne ponude mogao bi da ode i brzonogi dribler, Darko Lazović.

Kao što je poznato, Pečnik se već nalazio na rubu odlaska prošlog leta, ali, pošto nije uspeo da pronađe zadovoljavajući angažman, odlučio je da se vrati u crveno-beli tim. Prema dostupnim ifnormacijama, za njegove usluge i dalje se raspitje Kaljari, koji bi mogao da pojača i Stefan Babović.

Sa druge strane, Kovačević se nalazi na radaru rumunske Steaue, ali i još nekoliko klubova iz Rusije i Turske. Lazovića su pratili skauti španskog Levantea, ali zvaničnih ponuda nije bilo ni za jednog od navedenih momaka.

Od ranije je poznato da su zahtev za raskid ugovora podneli Nikola Karaklajić i Milan Jokić, dok se Mihajlo Ristić nalazi na meti Borusije iz Menhengladbaha. Shodno svemu navedeom, Lalatović do poslednjeg trenutka neće moći da zna na koje igrače će moći računa u nastavku sezone.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter