0
Evropske lige

TAKO SE TO RADI: Atletiko izbacio navijače iz kluba!

Objavljeno: 03.12.14 u 13:18

Aktuelni šampion Španije, madridski Atletiko, izbacio je sedmoricu navijača iz kluba zbog sumnje da su učestvovali u tuči kada je poginuo navijač Deportiva iz La Korunje.

Dobro je poznato da u Španiji navijači imaju velikog uticaja na rukovođenje klubom, ali kada se pređe neka granica onda sledi munjevita reakcija uprave, a za to je najsvežiji primer Atletika iz Madrida.

Naime, postoji osnovana sumnja za sedmoricu pristalica ‘jorgandžija’ da su učestvovali u tuči pre tri dana u kojoj je ubijen 43-godišnji navijač Deportiva iz La Korunje Havijer Romero. Fudbalski klub Atletiko Madrid je odmah oštro osudio taj incident, a kao posledica toga osumnjičenim navijačima zabranjen je ulaz na stadion Vinsente Kalderon.

– Među identifikovanima je 15 osoba koji kažu da su navijači Atletiko Madrida, od kojih su sedmorica članovi našeg kluba. Ti članovi su automatski izbačeni iz našeg kluba zbog učešća u fatalnoj tuči, navodi se, između ostalog, u saopštenju madridskog kluba.

Posle ovog nemilog događaja ekstremnoj navijačkoj grupi „Atletiko Front“ takođe je zabranjeno prisustvovanje utakmicama voljenog kluba na svom stadionu.

Podsetimo, 30. novembra došlo je do obračuna navijača Atletika i Deportiva pre njihovog međusobnog duela u kojem je jedna osoba izgubila život, a više od 10 je povređeno.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter