0
Fudbal

Mrdaković bira između Evrope i Azije

Objavljeno: 03.12.14 u 15:50

Srpski fudbaler Miljan Mrdaković uspešno je završio sezonu u singapurskom Tampinesu sa kojim je osvojio treće mesto u S Ligi i sada se nalazi pred izborom nove sredine.

Tampines Roversi su imali samo četiri poena manje od šampiona FK Voriorsa, a Mrdaković je sezonu završio kao prvi strelac ekipe, sa 11 postignutih golova.

Pored 11 golova u ligi, 32-godišnji napadač bio je uspešan i u Ligi šampiona i AFC kupu gde je postigao još četiri gola, dok je u Liga kupu i Kupu Singapura postigao još ukupno 10 golova, pa je njegov sezonski učinak bio sjajnih 25 golova na 36 mečeva u svim takmičenjima. Odlični nastupi su privukli pažnju nekolicine azijskih i evropskih klubova.

– Zadovoljan sam sezonom u Tampinesu, samo mi je žao što nismo uspeli da odbranimo titulu. Sada se ponovo nalazim na raskrsnici, biram između Evrope i Azije. Naravno, Evropa je uvek nešto čemu težim i naravno želeo bih da zaigram za neki ambiciozan klub koji se bori za vrh u svojoj ligi – rekao je Mrdaković.

Srpski fudbaler nije isključio i ostanak u Aziji.

– Azija je svakako jedna od opcija, igrao sam ovde u više navrata i posle ovog poslednjeg pozitivnog iskustva u Tampinesu, ne bih imao ništa protiv da ostanem u ovom delu sveta. Interesovanje postoji i ostaje da se vidi koja od opcija će biti najprivlačnija – kaže Mrdaković.

Mrdaković je kao igrač promenio mnogo klubova. Sa 16 godina je iz omladinske škole Partizana prešao u belgijski Anderleht, posle čega se vratio u Srbiju, da bi zatim igrao u Austriji, Ukrajini, Izraelu, Portugalu, Kini, Kipru i Grčkoj, a takođe ima nastup i za olimpijsku selekciju Srbije na Igrama u Pekingu 2008.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter