0
Evrokup

FOTO: STARSPORT

EVROKUP: Partizan sa Pavlovićem i Milosavljevićem napada Hapoel

Objavljeno: 03.12.14 u 08:59

Ekipa Partizana večeras od 18:00 sati, u dvorani Pionir, igra svoj meč osmog kola Evrokupa sa ekipom izraelskog Hapoela.

Crno-bli će biti jači u odnosu na prvi duel sa ovim timom za povratnika Sašu Pavlovića, ali i za oporavljenog kapitena, Dragana Milosavljevića.

– Povratak Pavlovića je dobra stvar, sve se poklopilo, i naša i njegova želja, Ipak, ni Dragan ni Pavlović nisu spasioci – još tražimo pleja. Možemo još da se izborimo za neke ciljeve. Materijalna situacija je teška, ali za sada se borimo da se to ne prenese na teren. Nadam se da ćemo naći sponzora, a da će igrači imati razumevanja za situaciju – istakao je Vujošević.

Vujošević je ocenio i da njegov tim „ima male šanse“ za prolaz u narednu fazu, ali i da Hapoel nije napravio tim za ispadanje posle prve faze.

– Ovo je eliminaciona utakmica i za nas i za njih. S obzirom na budžet, jasno je da nisu pravili tim kako bi ispali posle prve faze. Voleo bih da prođemo dalje, ali nije tragedija i ako ne prođemo. Murić će nam mnogo nedostajati – povreda je takva da mora apsolutno da miruje dve nedelje, plus oporavak – podvukao je Vujošević.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter