4
Domaći fudbal

DELIJE BI OPET DA KADRIRAJU: Navijači posetili Terzića

Objavljeno: 03.12.14 u 21:51

Kako prenosi beogradska štampa nekolicina navijača koji praktično vode grupu na severnoj tribini Marakane tokom dana je posetila vršioca dužnosti generalnog sekretara kluba Zvezdana Terzića što je on i potvrdio.

Međutim, čovek koji se trenutno najviše pita u klubu nije želeo detaljnije da objašnjava razloge sastanka i o čemu se na njemu tačno govorilo, ali pretpostavlja se da je glavna tema bila predstojeća Izborna skupština.

Takođe se nagađa da je favorit Delija za novog predsednika bio Petar Škundrić, aktuelni predsednik Sportskog društva, ali on je u međuvremenu odustap od kandidature pa je praktično jedini preostali kandidat Svetozar Mijailović koji je već viđen u predsedničkoj fotelji.

Podsećamo da najvatreniji navijači imaju svoje predstavnike i u Skupšini kluba i da je njihov glas često bio od presudne važnosti prilikom donošenja određenih odluka.

Koga biste vi voleli da vidite na mestu prvog čoveka, naravno ako ste navijač Crvene zvezde?

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

4 Komentara

  1. što bi to delije kadrirale u Zvezdi,treba da dođu ljudi koi mogu da pomognu, ekonomisti pustite šuplju više,neće huligani i narko dileri uređivati državu i sportske organizacije,vidite da sve propade još malo pa Srpski klubovi neće moći igrati ni sa Luksemburškim klubovima jer će i oni biti mnogo jači,spade liga na zonu…samo se pojedinci bogate vođe navijača,menadžeri,predsjednici klubova,neka dođe onaj ko ima pare a za svoj novac neka radi šta hoće.Ako Delije vole zvezdu što ne osnuju fond pa koliko ko može neka kupi dionice kad bude privatizacija 100 hiljada navijača neka daju u prosjeku 150 evra Zvezda izlazi iz dubioze,a ne samo petarde,pogrdni transparenti silne kazne i nedaj bože pogibije.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter