0
Evroliga

ZVEZDIN RIVAL OSTAJE BEZ UDARNE IGLE: Ivković ‘otima’ Francuza Špancima?

Objavljeno: 02.12.14 u 16:27

Anadolu Efes grozničavo traži pojačanje na bekovskoj poziciji pogotovo nakon što se povredio Čedi Osman, a pored toga letnja akvizicija Doni Mekgrat ne pruža ono što se od njega očekuje.

Turski tim se prema saznanjima portala „Jurohups“ ponovo okrenuo plajmejkeru Laboral Kuće Tomasu Ertelu kojeg je Dušan Ivković još u toku letnjeg prelaznog roka želeo da dovede u svoj tim.

Tada je predsednik kluba iz Vitorije odbio da proda francuskog reprezentativca, ali situacija se u međuvremenu promenila pošto Ertelu ugovor ističe narednog leta pa je sada praktično poslednje šansa da Baskijci nešto zarade na njegovom transferu.

Ostalo je nejasno da li bi Ertel bio pojačanje Anadolu Efesa za Top 16 fazu ili bi ga turski tim želeo odmah u svom rosteru što bi značajno olakšalo posao Crvenoj zvezdi ukoliko joj bude neophodna pobeda u poslednjem kolu prve faze Evrolige kada će u Areni ugostiti Laboral Kuću.

Ertel je u sedam dosadašnjih evroligaških mečeva prosečno beležio 13,7 poena i 6,7 asistencija uz prosečan indeks korisnosti od čak 18,9 što mu trenutno donosi četvrto mesto na listi najkorisnijih igrača elitnog takmičenja.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter