0
Evrokup

FOTO: STARSPORT

VUJOŠEVIĆ: Pavlović i Milosavljević nisu spasioci, tražimo i pleja

Objavljeno: 02.12.14 u 14:20

Trener Partizana Duško Vujošević rekao je da crno-beli sklapaju pravi tim i pozdravio povratak Saše Pavlovića i Dragana Milosavljevića.

Pavlović je u ponedeljak potpisao ugovor sa crno-belima, ali neće biti u protokolu za meč sa Hapoelom, dok se kapiten Milosavljević vraća posle višemesečne pauze.

– Milosavljević se vratio, ali biće mu potrebno vremena da uhvati ritam i uđe u formu. Pavlović je na pregledima i počeće sa treninzima. Nisam siguran da li pravno može da igra, kada je ugovor potpisan i da li je registrovan. Takođe, sistem igre je dosta promenjen u odnosu na prošlu godinu, pa on nije uigran. Ipak, Pavlović je značajno pojačanje za nas, ne samo igračko, već tako pokazujemo da polako sklapamo tim – istakao je Vujošević na konferenciji za medije i dodao:

– Ipak, ni Milosavljević ni Pavlović nisu spasioci – još tražimo pleja. Možemo još da se izborimo za neke ciljeve. Materijalna situacija je teška, ali za sada se borimo da se to ne prenese na teren. Nadam se da ćemo naći sponzora, a da će igrači imati razumevanja za situaciju – istakao je Vujošević. 

Utakmica je eliminaciona za obe ekipe, tako da i Partizan i Hapoel imaju imperativ pobede sa skorom 1-6.

– Izraelci su verovali da će imati dva predstavnika u Evroligi. Kada nisu uspeli da se plasiraju u najjače takmičenje, sigurno je da su imali najviše ciljeve u Evrokupu. Za njih je, kao i za nas, ova utakmica eliminacione. Na osnovu njihovog budžeta i sastava sigurno je da im se ambicije ne završavaju samo na prvoj fazi takmiičenja – zaključio je Vujošević.

Podsetimo, Vujošević je na konferenciji potvrdio da je povreda Murića teža nego što se u prvi mah mislilo.

Utakmica Partizan – Hapoel na programu je u sredu u 18 sati.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter