0
Evroliga

Foto: STARSPORT

VOLE IGRAČE, NE VOLE NAVIJAČE: Još jedan Srbin na meti Galatasaraja

Objavljeno: 02.12.14 u 18:26

Odlazak Furkana Aldemira iz redova Galatasaraja klub iz Istanbula mogao bi da nadomesti dovođenjem srpskog reprezentativca koji je sa „orlovima“ prethodnog leta osovjio srebrnu medalju na Svetskom prvenstvu u Španiji.

Naime, prvi pik turkog evroligaša je Miroslav Raduljica koji je pre samo mesec i po dana otišao u Kinu, ali je već uspeo da iznervira trenera Šandonga koji ga je javno prozvao da je lenj i da se ne trudi dovoljno kako bi doprineo rezultatima ekipe.

Međutim, ostaje nejasno odakle Galatasaraju novac za centra takvog kalibra kada se zna da je nekoliko igrača pretilo štrajkom zbog neisplaćenih prinadležnosti.

FOTO: STARSSPORT
FOTO: STARSSPORT

I to nije sve odnosno Raduljica nije jedini košarkaš za kojeg je Galatasaraj zainteresovan pošto se na spi8sku želja nalaze još i francuski reprzentativac Aleksis Ažansa i Patrik Jang, pitomac Univerziteta Florida koji nije izabran na draftu i trenutno je slobodan agent.

Naravno, samo jedan od trojice navedenih bi mogao da pojača redove „žuto-crvenih“ koji su jedan od rivala Crvene zvezde u evroligaškoj grupi D, a za koji već nastupaju dvojica igrača iz Srbije – Zoran Erceg i Vladimir Micov.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter