0
Evropske lige

FOTO: sport.es

SUAREZ OBEĆAVA: Biće golova

Objavljeno: 02.12.14 u 11:30

Napadač Barselone Luis Suarez jeste propustio početak sezone zbog suspenzije FIFA, ali se, istini za volju, ne nalazi u formi iz prošle sezone kada je blistao igrajući za Liverpul.

On je od dolaska u ktalonski tabor postigao pogodak na meču Lige šampiona sa Apoelom, ali u Primeri još nije uspeo da zatrese mrežu. Istina, upisao je tek pet nastupa u španskom prvenstvu ove sezone.

– Znam da sam došao u Barselonu da dajem golove, ali nisam zabrinut – rekao je Suarez, koji je plaćen Liverpulu čak 81 milion evra.

– Osećam da sam važan za tim i kad nema golova. Nadam se da ću ih davati, ali Barsa ima dva fenomena Mesija i Nejmara, tako da nije drama – dodao je Urugvajac, koji je upisao četiri asistencije do sada.

Ovaj Južnoamerikanac uveren je i da zna zbog čega još nije tresao mreže:

– Umesto da reagujem instinktivno, kao što obično činim, protiv Valensije sam oklevao i promašio neke dobre šanse. Pokušaću da povratim taj instinkt – naveo je 27-godišnji fudbaler.

Barselona je druga na tabeli španske lige sa 31 bodom, dva manje od vodećeg Reala.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter