1
TimeOut

FOTO: HotSport

STIČE NOVA ISKUSTVA I ČUVA PRIJATELJSTVA: Piksi posle Vengera posetio i Anćelotija! (FOTO)

Objavljeno: 02.12.14 u 20:40

Dragan Stojković Piksi, posle duge i uspešne trenerske karijere u Japanu, rešio je 2013. godine da napusti zemlju „izlazećeg sunca“ i kao šef stručnog štaba pokuša da nađe posao u Evropi. Ipak, proslavljeni srpski i jugoslovenski fudbaler prvo je želeo da stekne neka nova iskustva i nauči nešto novo od iskusnijih kolega koji rade u najvećim svetskim klubovima.

Tako je posle posete Arsenu Vengeru prošlog meseca, Dragan Stojković u ponedeljak posetio trenera Real Madrida Karla Anćelotija. Piksi je prisustvovao treninzima „kraljevskog“ kluba, a potom je sa „rivalom“ iz beogradske magle 1988. godine (Crvena zvezda – Milan 1:1 – 2:4 penali) razmenio trenerska iskustva.

FOTO: HotSport
FOTO: HOTSPORT

Takođe, Zvezdina zvezda je za vikend posetila i svoj bivši klub Marsej, gde je prisustvovao prvenstvenoj utakmici sa Nantom. Olimpik se trenutno nalazi na prvom mestu francuskog šampionata.

piksi2

 

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk straniciHotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter